1.Nitelikli Resim ve Müzik Yarışması

Atatürk Eğitim Fakültesi

Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü

1.NİTELİKLİ RESİM ve MÜZİK ESERLERİ YARIŞMASI

YARIŞMANIN AMACI: Marmara Üniversitesi bünyesinde Resim ve Müzik eğitimlerini sürdürüyor olan lisans öğrencileri arasındaki yetenekli ve başarılı öğrencilerin tespit edilmesi ve desteklenmesidir.

KATILIM ŞARTLARI

• Yarışma, Marmara Üniversitesi bünyesinde Resim ve Müzik eğitimlerini sürdürmekte olan lisans öğrencilerinin katılımına açıktır.
  • Tüm başvurular, şahsen ve ilgili Anabilim Dallarından alınacak formların doldurulup, teslim edilmesi ile gerçekleştirilecektir.
  • Yarışmada ödülüne layık görülen resim ve müzik eserlerinin sahiplerine, “Başarı Belgesi” verilecek olup, para ödülü verilmeyecektir.
  • Yarışma sonucunda 3 tane Resim, 3 tane Müzik dalında olmak üzere toplam 6 adet başarı ödülü verilecektir.
  • Yarışma ile ilgili başarı ödülü sayısının azaltılması veya çoğaltılması jüri üyelerinin tasarrufundadır.
  • Yarışma ile ilgili her türlü duyuru (afiş, broşür ve katalog) kurumun yetkisi dâhilindedir.
  • Yarışmaya son başvuru tarihi 21 Haziran 2013 Cuma günü saat:16.00’ya kadardır.

Devamı ve daha detaylı bilgiyi buradaki afişten alabilirsiniz.