1. Uluslararası İstanbul Kodály Eğiitm Günleri

Macar Kültür Merkezi'nin desteği ile Üniversitemizin BAPKO L Tipi Projeleri Kapsamında "1. Uluslararası İstanbul Kodaly Eğitim Günleri" 9-12 Ekim 2017 tarihleri arasında ilk kez düzenlenmektedir.

Dört gün sürecek olan etkinlikte Koro Eğitimi ve yönetimi, Solfej Eğitimi, Kokas Pedagojisi, Sınıf Müzik Eğitimi (Okul Öncesi Dönem, İlk ve orta öğretim), Çalgı Eğitimi (Colourstrings) başlıklarında aktif katılımlı eğitimler gerçekleşecektir.

Eğitimler, Prof. Dr. László Norbert NEMES, Katalin KÖRTVÉSİ, Lucinda GEOGHEGAN, Geza SZILVAY, Csaba SZILVAY tarafından verilecektir.11 Ekim 2017 Çarşamba günü saat 20:00'de Kadıköy Yeldeğirmeni Konser Salonu'nda Nemeth Kuartet'in vereceği konser ve 12 Ekim 2017 Perşembe günü bir panel ve Eğitim günlerine aktif katılanların dört gün boyunca çalışmalarını sergiledikleri Koro ve çalgı konseri ile etkinlik sona erecektir.

Website: www.kodalyturkey.com