2016 Zorunlu yabancı dil hazırlık sınıflarında başarısız olan öğrenciler!

2016 Zorunlu yabancı dil hazırlık sınıflarında başarısız olan öğrencilerin Türkçe öğretim yapan yükseköğretim programlarına (Aynı isimde olan bölümlere geçiş Üniversitemizce yapılmıştır.) yerleştirilmeleri ÖSYM (Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı) tarafından yapılacaktır. Öğrenciler, 6-12 Ekim 2016 tarihleri arasında başvuru formu ile birlikte ÖSYM bürolarına şahsen müracaat edeceklerdir.

Öğrenciler tarafından doldurulan başvuru formlarının Fakültemizde onaylatılması gerekmektedir. 1 veya 2 yıl sonunda hazırlık sınıfında devam edip başarısız olan öğrencilerin EK Madde-1 ile başka üniversitelere yatay geçiş başvurusu yapacağı düşünülerek 2 yıl sonunda hazırlıkta başarısız olanların kayıt silme işlemi Kasım ayına kadar durdurulmuştur.

Başvurular 12 Ekim 2016 tarihinde sona erecektir.