Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Anabilim Dalına Yedek Kayıtlar

Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Anabilim Dalına Kayıt  İçin Gerekli Belgeler

1- Lise Diploması Aslı

2- 3 Adet Fotoğraf

3- Kimlik Fotokopisi

4- YKS 2019 Sonuç Belgesi

Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Öğretmenliği Anabilim Dalına Asıl listeden 55 kişi kayıt yaptırmış olup açık kalan kontenjanlar için Yedek listeden 35 kişikayıt yaptırmaya hak kazanmıştır. Kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin aşağıda belirtilen tarihlerde fakültemize yazılı olarak müracaat etmeleri gerekmektedir.

Dilekçe veren öğrenciler yedek listeden açık bulunan kontenjanlar için kayıt yaptırmak istediklerini beyan etmiş olacaklardır. Dilekçe vermeyen yedek listeden kazanan adaylar kayıt için hak iddia edemeyeceklerdir.

Kayıt işlemi de dilekçe veren adaylar arasından puan sıralamasına göre açık olan kontenjan sayısı kadar yapılacaktır.

Resim-İş Öğretmenliği  İçin; Yedek Kayıtlar 23-24 Eylül 2019 Tarihleri Arasında

Dilekçe Verme tarihleri;

19-20 Eylül 2019

Belirtilen tarih ve saatlerden sonra dilekçe alınmayacaktır. Dilekçesi olmayan adayların yedek listeden kayıt hakkı olmayacaktır.