Özel Yetenek Sınavı İle Yerleşen Yedek Adaylardan Dilekçe Alınması Hk.

Fakültemiz Güzel Sanatlar Bölümü Resim-İş Öğretmenliği Programına yedek kontenjandan yerleşen adaylar boş kalan kontenjanlar için 11.09.2023 - 13.09.2023 tarihleri arasında saat 16:00'a kadar Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimine dilekçe ile başvuruda bulunabilirler. İlgili tarihlerde başvuru yapan adaylardan sonuç listesinde ilan edilen sıraya göre dilekçe veren adaylar içerisinden kayıt hakkı kazananlar 14 Eylül 2023 Perşembe günü Fakültemiz web sayfasında ilan edilecektir. Sıralaması önde olan fakat 13 Eylül 2023 Çarşamba mesai bitimine kadar başvuruda bulunmayan adaylar kayıt hakkını kaybeder.

Boş kalan kontenjan sayısı 26 olup, yerleştirme dilekçe veren adaylar arasından en yüksek puandan başlayarak yapılacaktır.