2023 - 2024 Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Fakültemiz, Cumhuriyetimizin 100. yılında 24 Kasım 2023 Cuma günü saat 15.00'te Dr. İbrahim ÜZÜMCÜ Kültür Merkezi'nde düzenlenen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı ile bir araya geldi. Toplantıya dekanımız, dekan yardımcıları, fakülte sekreteri ve öğretim elemanları katıldı.

Toplantının açılışında, fakültemizin 2023 yılında gerçekleştirdiği faaliyetler ve yapılan çalışmalar hakkında detaylı bir bilgilendirme yapıldı. Özellikle güncellenmiş öğretmenlik programlarına intibak süreci ve idari faaliyetlerin yürütülmesi konularında katılımcılarla bilgi paylaşımında bulunuldu.

Ayrıca, 2024-2025 eğitim-öğretim yılında yeni kampüste başlayacak olan eğitim-öğretim hayatı hakkında önemli bilgiler aktarıldı. Fakültemizin bölümleri tarafından gerçekleştirilen çeşitli faaliyetlerle ilgili sunumlar yapıldıktan sonra, toplantının son bölümünde öğretim elemanlarının dilek ve önerileri dinlenildi.