24 Kasım Öğretmenler Günü Sergileri

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında düzenlenen etkinlikler içinde Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Elemanları tarafından 1’i sergi mekanında 2’si sanal-çevrimiçi olmak üzere 3 sergi düzenlenmiştir.

24-kasim-sergi-1.jpg (123 KB)

Sergi Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa KURT, Atatürk Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seyfi KENAN, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Müge YÜKSEL, Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Erol SÜZÜK ve Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Tayfun AKKAYA’nın katılımlarıyla açılmıştır.

24-kasım-2021-sergi-acilis.jpg (166 KB)

Resim İş Eğitimi Sergi Salonunda öğrenci çalışmalarından oluşan Atölye Arşivleri Sergisi, halen görev yapmakta olan öğretim elemanlarının katılımıyla Öğretim Elemanları Sergisi, emekli öğretim elemanları anısına hazırlanan Sanat Eğitiminde İz Bırakanlar sanal-çevrimiçi sergileri düzenlenmiştir.

24 Kasım 2021 Sanat Eğitiminde İz Bırakanlar Sergisi.jpg (137 KB)

Sanal sergide şimdiye kadar görev yapmış tüm öğretim elemanlarının yanısıra halen görev yapan Resim-İş Eğitimi öğretim elemanlarından Tayfun AKKAYA, Şehnaz YALÇIN, Ümit GEZGİN, H.Avni ÖZTOPÇU, Şerif GÜNYAR, M.Mert GÜRHAN, Neşegül EKİNCİ, Melik İSKENDER, Uğur AKBULUT, Zeynep ÖZTÜRK, Mahir E.ERKUL, Gökçepınar ÖZAY, Saim ERKEN’in eserleri yer almaktadır. Atölye Arşivleri Sergisi'nde eserleri bulunan öğrenciler Beyza ACAR, Murat AÇIŞ, Hasan AKTAŞ, İzel ALBAYRAK, Oğuzhan ALTAY, Zehra ALTAY, Buse ARSLAN, Sena ARSLAN, Elçin ATMACAOĞLU, Sakine AYAZTEKİN, Ayşe BEZEMİŞ, Merve BOZKUŞ, Nursena ÇİNPOLAT, Demet DEMİRKIRAN, Doğa DEMİRTÜRK, Ebru DURGUN, Ali ECE, Birgül ESER, Kaan Ozan ETİ, Zelal FİLİZAY, Özlem Zeynep GENÇ, Ömer GÖKER, Emre GÖKMEN, Hatice GÜL, İlayda GÜRSAN, Elif KARABOĞA, Fatma KARADAĞ, Esra KARİP, Hüseyin KOCAKIR, Dilberay KÖLE, Elif KUTLU, Taylan MİNTAŞ, İrem MÜRSELAY, Özlem NALÇACI, Serdar ORUÇ, Tuğba ÖMRÜUZUN, Gizem ÖZDEMİR, Emre ÖZTÜRK, Müjde SEVGENLİK, Halil ŞENTÜRK, Damla TARHAN, Ömer Faruk TOKMAK, Emre TURA, Handenur TURAN, Esma UÇAR, Kaan ÜNAL, Erkin ÜRKEN, Ece Eylem YILDIRIM, Elif YOLCU.

Sergiler 15 Aralık 2021 tarihine kadar izlenebilecektir.

24 Kasım 2021 Öğretim Elemanları Sergisi.jpg (160 KB)