"Eğitim Projelerinde Ben de Varım!" - AB Projeleri Bilgilendirme Toplantısı

oguzhan_sema_gunduz25subat.jpg (142 KB)

Kıymetli Meslektaşlar,

Atatürk Eğitim Fakültesi bünyesinde hem ulusal hem uluslararası çerçevede proje türleri ve proje hazırlama konusunda takip edilmesi gereken süreç ve hususlarda meslektaşlarımızı ve genç araştırmacılarımızı bilgilendirmek amacıyla bir dizi Vebinar düzenlenecektir.

Üniversitemizin sosyal alandaki projelerine özgün katkılarda bulunmak ve yeni proje fikirlerinin ortaya çıkmasını sağlamak amacı ile  "Eğitim Projelerinde Ben de Varım!" adlı toplantı serimizin ikinci Vebinarını düzenlemekteyiz.

25 Şubat 2021 tarihinde saat 18.00-19.30 arası düzenlenecek olan “AB projeleri bilgilendirme toplantısına” değerli katılımlarınızı bekliyoruz.

Öncelikle, Avrupa Birliği Proje Fırsatları, proje türleri, partner araştırmacıların bulunması, AB projelerinin avantajları ve soru-cevap oturumumuzda da merak ettiğiniz sorulara yanıt bulmak için ZOOM toplantımıza bekliyoruz.

Katılım için aşağıdaki formu lütfen doldurunuz. Toplantıya giriş için etkinlik günü zoom linki kayıt olduğunuz e-posta adresinize gönderilecektir.

Değerli katılımlarınız için teşekkür ederiz.