"Eğitim Projelerinde Ben de Varım!" - Tubitak 1002 Bilgilendirme Toplantısı

oguzhangunduz18subat.jpg (144 KB)

Kıymetli Meslektaşlar,

Atatürk Eğitim Fakültesi bünyesinde hem ulusal hem uluslararası çerçevede proje türleri ve proje hazırlama konusunda takip edilmesi gereken süreç ve hususlarda meslektaşlarımızı ve genç araştırmacılarımızı bilgilendirmek amacıyla bir dizi Vebinar düzenlenecektir.

Üniversitemizin sosyal alandaki projelerine özgün katkılarda bulunmak ve yeni proje fikirlerinin ortaya çıkmasını sağlamak amacı ile  "Eğitim Projelerinde Ben de Varım!" adlı toplantı serimizin ilk Vebinarını düzenlemekteyiz.

18 Şubat 2021 tarihinde saat 15.00-16.30 arası düzenlenecek olan “TÜBİTAK 1002 proje başvurusu bilgilendirme toplantısına” değerli katılımlarınızı bekliyoruz.

Öncelikle, TÜBİTAK 1002 proje başvurusu nasıl yapılır, başvuruda dikkat edilmesi gerekenler, proje yazımında dikkat edilecek noktalar ve soru-cevap oturumumuz da merak ettiğiniz sorulara yanıt bulmak için ZOOM toplantımız gerçekleşecektir.

Katılım için aşağıdaki formu lütfen doldurunuz. Toplantıya giriş için etkinlik günü zoom linki kayıt olduğunuz e-posta adresinize gönderilecektir.

Değerli katılımlarınız için teşekkür ederiz.