Fakültemiz 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Fakültemiz 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı 15 Kasım 2021 Pazartesi günü 10.00-11.30 saatleri arasında İbrahim Üzümcü Kültür Merkezinde yapılmıştır. Toplantı öğretim elemanlarımız, dekan yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Erol Süzük ve Prof. Dr. Müge Yüksel ve dekanımız Prof. Dr. Seyfi Kenan’ın katılımıyla gerçekleştirilmiştir.
Dekanımız Prof. Dr. Seyfi Kenan’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, dekan yardımcılarının eğitim öğretim ve idari faaliyetler ile ilgili değerlendirmeleri ile devam etmiştir. Toplantıya katılan öğretim elemanları ile karşılıklı eğitim ve öğretim faaliyetlerinin değerlendirilmesi yapılmıştır.
Dekanımız Prof. Dr. Seyfi Kenan, 2023 yılında Cumhuriyeti’mizin 100. Yılında “Yüzüncü Yılında Cumhuriyet ve Eğitim” temalı bir konferans düzenlemeyi düşündüklerini bildirmiştir.
Toplantı öğretim elemanlarının dilek ve temennilerinin dinlenmesi ile sona ermiştir.