Fakültemizde Piyano Masterclass Gerçekleştirildi

27 Mayıs 2024 Pazartesi günü Fakültemiz Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği Anabilim Dalı’nda, Macar Piyano virtüözü Gábor FARKAS, Türkiye ve Macaristan ülkelerinin 100. Dostluk ve Kültür Yılının 100. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Fakültemiz Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği Anabilim Dalı’nda, 27 Mayıs 2024 Pazartesi günü, Anabilim dalımız Piyano Öğrencileri ile aktif katılımlı Piyano Masterclass’ı gerçekleştirmiştir.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Seyfi Kenan, okulumuzun kuruluşunun 175. yılı ve Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla 2023 yılında hazırlanan hediye tabaktan Gábor FARKAS'a takdim etmiştir.

Bu eğitim etkinliğinin gerçekleştirilmesini destekleyen Macar Kültür Merkezi’ne, Sayın Mehmet Mestci’ye ve Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sibel Çoban’a katkılarından dolayı teşekkür ederiz.