Kopuz Oda Orkestrası Konseri

16 Aralık 2022 tarihinde Dr. İbrahim Üzümcü Kültür Merkezi’nde Fakültemiz etkinliği olarak Fakültemizin Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Sibel Çoban’ın kurucu üyesi olduğu ve Fakültemizin emekli öğretim üyelerinden merhum Prof. Fethi Kopuz tarafından kurulmuş olan  “Kopuz Oda Orkestrası” klasik müzik konseri vermiştir. Afyon Kocatepe Üniversitesi Konservatuvarı’nda Dr. Öğr. Üyesi olarak görev yapmakta olan Piyanist Özgün Coşkuner ve Fakültemiz Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim elemanı  Gitarist Dr. Melih Güzel’in solist olarak katıldığı konserde, emeği geçen bütün orkestra üyelerine ve solistlere bu güzel konser etkinliği için teşekkür eder, orkestranın bundan sonra da Fakültemizin sanatsal etkinlikleri kapsamında  Dr. İ. Üzümcü salonunda konserler vermeye  devam etmesini dileriz.

2022-kopuz-orkestarası-konseri-afis.jpg (105 KB)

2022-kopuz-orkestarası-konseri-2.jpg (124 KB)2022-kopuz-orkestarası-konseri-1.jpg (83 KB)

2022-kopuz-orkestarası-konseri-3.jpg (112 KB)

2022-kopuz-orkestarası-konseri-4.jpg (92 KB)