Özbekistan Taşkent Milli Üniversitesinin Fakültemizi Ziyareti

Özbekistan Taşkent Milli Üniversitesi (The National University of Uzbekistan named after Mirzo Ulugbek)'den Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Kudratjon Kadirjanovich Inakov ve öğretim üyeleri Abdullo Abdukhamitovich Abdukhalilov, Nodira Mukhtarjanovna Latifova ve Viktoriya Sergeevna Alekseeva  27 Mart 2024 tarihinde Fakültemizi ziyaret etti. Ziyarette Prof. Inakov, Özbekistan'daki eğitim sistemi ve sosyal bilgiler fakültesi hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Seyfi Kenan, fakültemizin tarihi ve güncel yapılanması ile ilgili bilgilendirme yaptıktan sonra fakültemizin kuruluşunun 175. yılı anısına Prof. Kudratjon Kadirjanovich Inakov'a hatıra tabağı takdim etti.