PETAL Toplantısı Gerçekleştirildi

1 Aralık 2022'de Marmara Üniversitesi, Türkiye; Cordoba Üniversitesi, İspanya; Lizbon Politeknik Üniversitesi, Portekiz arasında Okul Öncesi Eğitimi alanında Uluslararası Ortak Tezli Yüksek Lisans Eğitim ve Öğretim (PETAL) Programı kapsamında Lizbon Politeknik Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Paulo Morais (President of Eselx), Portekiz Dekan Yardımcısı Asst Prof Dr Cátia Rijo, Okul Öncesi Eğitimi ABD başkanı, Petal davetli hocaları Prof. Dr. Elena Gomez ve Prof. Dr. Dalila Lino, Marmara Petal Ekibi; Prof Dr Ozana Ural, Öğr Gör Esra Molu, Dr. Öğr. Üyesi Işık Kamaraj, Petal öğrencileri, Petal de ders veren hocaların katılımı ile düzenlenen programda açılış konuşmasını Prof. Dr. Ozana Ural yapmıştır. Okul Öncesi Eğitimi Abd Başkanı Prof Dr Gülden Uyanık’ın Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalını tanıtmasının ardından Dekanımız Prof Dr Seyfi Kenan Türkiye’de Eğitim Fakültelerinin gelişimini, fakültemiz bünyesinde hayata geçen müzemiz üzerinden aktarmıştır. Lizbon Politeknik Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Paulo Morais (President of Eselx), Dekan Yardımcısı ise Portekiz Eğitim Sistemi bağlamında üniversitelerini tanıtmışlardır.

1.jpeg (63 KB)

2.jpeg (58 KB)