Üniversite Okulumda Okulum Üniversitede Projesi

İstanbul il Milli Eğitim Müdürlüğü, Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Eğitim Fakültesi işbirliği ile hayata geçirilen "Üniversite Okulumda Okulum Üniversitede" projesi kapsamında Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seyfi Kenan’ın katılımıyla fakültemiz sınıf eğitimi anabilim dalı başkanlığıyla birlikte Ataşehir Şehit Öğretmen Hasan Akan İlkokulu ziyaret edildi. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür’ün de katıldığı etkinlikte öğretmenler odasında öğretmenler ile eğitim-öğretime yenilikçi bakış açıları konulu söyleşi gerçekleştirildi. Daha sonra okul müdürü Füsun KUBİLAY tarafından okulda öğrencilere yönelik düzenlenen tasarım ve beceri atölyeleri hakkında bilgi verildi ve ilgili atölyeler ziyaret edildi. Prof. Dr. Seyfi Kenan ve Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür, atölyelerde öğrenciler ile yakından ilgilendiler.