University College Copenhagen (UCC)'den Fakültemize Ziyaret

Marmara Üniversitesi Uluslararası Ofis ve Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı işbirliğiyle University College Copenhagen (UCC) öğretim üyeleri Doç. Dr. Klaus Kodoed-Heller, Doç. Dr. Jørn Dam ve Dr. Mikkel Rejkjær Clausen ve 24 öğrenci 06.09.2023 tarihinde fakültemizi ziyaret etmişlerdir.

Ziyaretleri sırasında bir karşılama programı düzenlenmiş ve Temel Eğitim bölüm başkanı Prof. Dr. Gülden Uyanık’ın karşılama konuşmasının ardından Dekanımız Prof. Dr. Seyfi Kenan tarafından fakültemizin kuruluşundan bugüne fakültemiz ile birlikte geçmişimize ışık tutan eserleri ile fakülte müzesi misafirlerimize tanıtılmıştır.

Program, Doç. Dr. Klaus Kodoed-Heller’ın “Pedagogues in Primary School” isimli sunumuyla son bulmuştur.