Uzaktan Öğretimin Geleceği Toplantıları

Pandemi Sürecinde Öğretmen Eğitimi konulu vebinar toplantısı 26 Ocak'ta gerçekleşti.

Uzaktan öğretimde yaşanan sorunları tartışmayı hedefleyen ve Biruni Üniversitesi tarafından düzenlenen toplantılarda, aynı zamanda bu süreçte fırsat olarak değerlendirilebilecek fikirlerin saptanması da amaçlanmıştır. Bu toplantılar, uzaktan öğretimde farklı alanlara ilişkin öğretim yöntemleri ve değerlendirme modelleri gibi konularda sorunlar ve çözüm önerilerinin tartışılacağı etkinlikler olarak planlanmıştır. Çeşitli üniversitelerin dekanlarının yanı sıra Atatürk Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Seyfi Kenan'ın da katılımıyla 26 Ocak 2021'de gerçekleşen vebinar toplantısında "Pandemi Sürecinde Öğretmen Eğitimi" konusu tartışılmıştır.

biruni_universitesi.jpg (1.11 MB)