2021 YKS SONUCU ÜNİVERSİTEMİZE KAYIT İŞLEMLERİ

2021 YKS Sonucu Fakültemize Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Dikkatine

Bireysel kayıt yaptıracak adaylar kayıt işlemlerini 09-10 Eylül 2021 tarihleri arasında Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosunda yaptırabilir. Diğer tüm hususlar için YKS Yeni Kayıt Kılavuzunu inceleyebilirsiniz.

YKS Yeni Kayıt Kılavuzu İçin Tıklayınız.

Önemli Husus: Ders Muafiyet İşlemleri

Üniversitelerin herhangi bir programına bir süre devam eden veya bu programdan mezun olduktan sonra üniversiteye giriş sınavına girerek Üniversitemize kayıt yaptıran öğrencilerin 23 Eylül 2021 tarihine kadar ders muafiyet talebinde bulunmaları gerekmektedir. Belirtilen süreler içerisinde ders muafiyet talebinde bulunmayan öğrencilerin daha sonraki talepleri kabul edilmez ve kaydoldukları programın eğitim-öğretim müfredatındaki derslerin tümünden sorumlu olurlar.
İsteyen adaylar ders muafiyetlerine ilişkin aşağıda belirtilen belgeleri eksiksiz olarak  Fakültemize posta yolu ile 23 Eylül 2021 tarihine kadar ulaştırabilirler. Taahhütlü posta ile yapılan başvurularda eksik belge, onaysız belge veya postadaki gecikmelerden dolayı kurumumuz sorumlu değildir.

Ders muafiyet talebinde bulunulması için gerekli belgeler;

- Başvuru Dilekçesi, Dilekçe örneği için TIKLAYINIZ.
- Transkript (Kaydı silinen ya da mezun olunan yükseköğretim kurumunca onaylı),
-Ders İçerikleri (kaydı silinen ya da mezun olunan yükseköğretim kurumunca onaylı).