667 Karar Sayılı KHK Ders kayıt ve Yabancı Dil Sınav İşlemleri

667 Karar Sayılı KHK kapsamında Üniversitemize kayıtlanan öğrenciler;

-Üniversitesinde Türkçe bir bölümde kayıtlı iken Fakültemiz Yabancı Diller Bölümüne (Almanca Öğretmenliği, Fransızca Öğretmenliği, İngilizce

öğretmenliği)  yerleşen öğrenciler, 10 Ekim 2016 Pazartesi günü saat:10.00'da Yabancı Diller Yüksekokulu Nihat Sayar Binasında yapılacak olan yabancı dil yeterlilik sınavına gireceklerdir.Ayrıca Sınava girecek öğrenciler Yabancı Diller Yüksekokuluna dilekçe ile başvuru yapacaklardır.

-Üniversitesinde hazırlık okumuş (%30 veya tamamen yabancı dilde) öğrenciler hazırlık okuduklarına dair belgeyi 7 Ekim 2016 tarihine kadar Dekanlığımıza Öğrenci İşlerine teslim edeceklerdir. Belge teslim etmeyenler hazırlıktan muaf olmak ile ilgili herhangi bir hak talep edemezler.

-Ders kayıt işlemleri, Öğrencilerin transkript, ders içerik gibi belgelerini 14 Ekim 2016 tarihine kadar ilgili bölüme teslim etmeleri gerekmektedir.

-Daha önceki üniversitesinde ÇAP(Çift Anadal)'a kayıtlı öğrenciler aşağıdaki belgeleri ÇAP(Çift Anadal)'ın bulunduğu Fakültenin ilgili birimine dilekçe ile teslim edeceklerdir.