"Eğitim Projelerinde Ben de Varım!" vebinarları düzenlendi.

Atatürk Eğitim Fakültesi bünyesinde hem ulusal hem uluslararası çerçevede proje türleri ve proje hazırlama konusunda takip edilmesi gereken süreç ve hususlarda meslektaşlarımızı ve genç araştırmacılarımızı bilgilendirmek amacıyla Şubat ayı içerisinde 2 adet Vebinar düzenlenmiştir.

Üniversitemizin sosyal alandaki projelerine özgün katkılarda bulunmak ve yeni proje fikirlerinin ortaya çıkmasını sağlamak amacı ile  "Eğitim Projelerinde Ben de Varım!" adlı toplantı serimizin ilk Vebinarı, 18 Şubat 2021 tarihinde saat 15.00-16.30 arası  “TÜBİTAK 1002 proje başvurusu" üzerine düzenlendi.

BAPKO koordinatörü Doç.Dr. Oğuzhan Gündüz'ün konuşmacı olarak katıldığı vebinar fakültemizden 22 katılımcı ile birlikte gerçekleştirilmiştir. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Seyfi KENAN'ın açılış konuşmasının ardından vebinar Doç.Dr. Oğuzhan Gündüz'ün katılımcılarla etkileşimli bir şekilde gerçekleştirdiği sunum ile devam etmiş ve katılımcılardan gelen soruların cevaplandırılmasıyla tamamlanmıştır.

Eğitim Projelerinde Ben de Varım!" adlı toplantı serimizin ikinci Vebinarı ise 25 Şubat 2021 tarihinde saat 18.00-19.30 arası  “Avrupa Birliği Projeleri" üzerine gerçekleşti.

BAPKO koordinatörü Doç.Dr. Oğuzhan Gündüz ve AB Projeleri uzmanı Sema Gündüz'ün konuşmacı olarak katıldığı vebinar fakültemizden 25 katılımcı ile birlikte gerçekleştirilmiştir. Vebinar Doç.Dr. Oğuzhan Gündüz ve AB Projeleri uzmanı Sema Gündüz'ün ortak sunumuyla gerçekleştirilmiş ve katılımcılardan gelen sorular cevaplandırılarak toplantı sürdürülmüştür. Tüm katılımcılar ile birlikte ortak fotoğraf çekimiyle toplantı sonlandırılmıştır.

Toplantıda yapılan sunum dosyasını indirmek için tıklayınız.

vebinar.png (9.15 MB)vebinar3.png (9.18 MB)