Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş ve Müzik Öğretmenliği Anabilim Dallarına Kayıt İçin Gerekli Belgeler

Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş ve Müzik Öğretmenliği Anabilim Dallarına Kayıt  İçin Gerekli Belgeler

1- Lise Diploması Aslı
2- 3 Adet Fotoğraf
3- Kimlik Fotokopisi
4- YGS 2017 Sonuç Belgesi

Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş ve Müzik Öğretmenliği Yedek Kayıt İlanı

Fakültemiz Resim İş Öğretmenliği ve Müzik Öğretmenliği için Yedek Listeden Kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin aşağıda belirtilen tarihlerde fakültemize yazılı olarak müracaat etmeleri gerekmektedir.Dilekçe veren öğrenciler yedek listeden açık bulunan kohtenjanlar için kayıt yaptırmak istediklerini beyan etmiş olacaklardır. Dilekçe vermeyen yedek listeden kazanan adaylar kayıt için hak iddia edemeyeceklerdir.

Kayıt işlemi de dilekçe veren adaylar arasından puan sıralamasına göre açık olan kontenjan sayısı kadar yapılacaktır.

Resim-İş Öğretmenliği İçin;

Yedek Kayıtlar 13-15 Eylül 2017 Tarihleri Arasında

Dilekçe Vermek İçin Son Gün;

13 Eylül Saat 15:00

Müzik Öğretmenliği İçin;

Yedek Kayıtlar 11-12 Eylül 2017 Tarihleri Arası

Dilekçe Vermek İçin Son Gün;

11 Eylül Saat 15.00

Belirtilen tarih ve saatlerden sonra dilekçe alınmayacaktır.