Matematik Eğitimi Anabilim Dalı Öğrencilerinden Topluma Hizmet Etkinliği

"Fakültemiz matematik eğitimi anabilim dalı öğretim elemanlarından Arş. Gör. Dr. Tuğba Hangül'ün danışmanlığını yaptığı Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında matematik öğretmenliği programı öğrencileri Emine Sena Öztürk, Esmanur Gündoğdu, Fatma Chasan, Fatma Nur Eroğlu, Fatma Nur Kılıç, Hanife Gençtosun, Hilal Kaya, Mukaddes Baykuş, Mustafa Güzel, Neslihan Çelik, Nisa Yeşil, Rumeysa Kandiş, Zeynep Gün'ün katılımıyla 22.10.2021 tarihinde Kadıköy Moda Sahili'nde "Çevre Temizliği ve Çöp Toplama Etkinliği" gerçekleştirilmiştir. Etkinlik boyunca çöp toplamanın yanı sıra sahildeki kedilere mama dağıtımı da yapılmıştır. Bu etkinlikle vatandaşlarımızda çevremize ve sokak hayvanlarına yönelik bir farkındalık oluşturulmak istenmiştir."

matematik-topluma-hiz-1a.jpg (233 KB)

matematik-topluma-hiz-1b.jpg (201 KB)