ÖZEL YETENEK SINAVLARI ÖN KAYIT LİNKİ AÇILMIŞTIR.

2013-2014 ATATÜRK EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖZEL YETENEK SINAVLARI

Müzik Öğretmenliği Özel Yetenek Sınav tarihleri ve Sınav yeri:

1. Aşama: 1. aşama sınavında başarılı olup 2. aşama sınavına girmeye hak kazananların listesi için tıklayınız.

2. Aşama : Müziksel İşt. Okm. : 27 Ağustos 2013

3. Aşama : Ses ve Çalgı Eğt. : 28 Ağustos 2013

Müzik öğretmenliği özel yetenek sınav yönergesi için tıklayınız.

Sınav yeri: Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Anabilim Dalı (Zemin Kat)

Resim-iş Öğretmenliği Özel Yetenek Sınav tarihleri ve Sınav yeri:

1. aşama: 1. Aşama sınav sonucu: 28 Ağustos 2013 tarihinde sadece başarılı olanların ilanı şeklinde duyurulacaktır.

2. aşama: 29 Ağustos 2013 saat 09.00. 2. Aşama sınavında canlı modelden desen çalışması yapılacaktır.

Resim-iş öğretmenliği özel yetenek sınav yönergesi için tıklayınız.

Resim-iş öğretmenliği yetenek sınavına gelirken getirilecek malzeme listesi

35x50 cm altlık, Resim kalemi, Silgi, Kıskaç

SINAV SONUÇLARININ İLANI

Sınav Sonuçları (asil ve yedek listeler) 3 Eylül 2013 Salı saat 17.00'den sonra Fakülte Dekanlığı’ncahttp://aef.marmara.edu.tr adresinden ilan edilecektir.

KAYITLAR

Asil adaylar için kesin kayıtlar 4-5 Eylül 2013 tarihleri arasında yapılacaktır. Bu tarihler arasında kaydını yaptırmayan asil öğrenciler yerine 6 Eylül 2013 tarihinde yedek öğrenci kayıtları yapılacaktır. Yedek listede bulunan ve kayıt yapmak isteyen herkesin 5 Eylül 2013 saat 13:00 - 6 Eylül 2013 Saat 15:00 arası Atatürk Eğitim Fakültesi dekanlık evrak kayıt birimine dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir (Dilekçe formu için tıklayınız). Dilekçe formları ayrıca öğrenci işleri bürosundan ya da fakülte dekanlığı evrak kayıt bürosundan temin edilebilir. Yedek değerlendirme sonuçları 6 Eylül 2013 Cuma saat 16:00’da öğrenci işleri bürosu panosunda ilan edilecektir. Bu saatte hazır bulunmayıp kayıt yaptırmayan öğrenci adayları yerine bir sonraki yedek aday alınacaktır. Yedek alım süreci 6 Eylül 2013 Cuma mesai bitimi (17:00'da) sonlanacaktır. Bu gün ve saatten sonra kesinlikle yedek kaydı yapılmayacaktır.

Kayıt için gerekli evraklar:

•             Lise diplomasının aslı (noter tasdikli örneği kabul edilmeyecektir).

•             ÖSYM sonuç belgesi

•             4 adet vesikalık resim

Not: Başvurular şahsen yapılmalıdır.