2022-2023 Atatürk Eğitim Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Yeni Mezunlarımızı Uğurladık

 

Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesinin 175. yılında, 2 Eylül 2023 Cumartesi günü akşamı, 2022- 2023 lisans mezuniyet töreni gerçekleştirilmiştir.  M.Ü. Mehmet Genç Külliyesi Dragos Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen coşkulu törende, lisans eğitimlerini başarıyla tamamlayan mezunlarımız, diplomalarına kavuşmanın haklı gururunu ve mutluluklarını törene katılan aileleri, arkadaşları, sevdikleri ve hocalarıyla paylaştılar.

Tören, 20 lisans programımız mezunlarının tören alanında toplanmasıyla beraber, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Seyfi Kenan, Dekan Yardımcılarımız ve fakültemiz akademisyenlerinin toplu olarak mezunlarımızı ve törene katılan misafirlerimizi selamlama yürüyüşüyle başladı. 2023 yılı mezunlarımız, törene katılan yakınlarını selamlama yürüyüşü ile tören alanındaki yerlerine geçtiler. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Seyfi Kenan, okulumuzun kuruluşunun 175. yılı ve fakültemizin köklü geçmişinden bahsettiği konuşmasının ardından lisans mezunlarımızı tebrik etti.  Fakültemiz birincileri Fransızca Öğretmenliği programı mezunu Elvan Sevim ve İkbal Dilara Adaş, fakültemiz ikincisi Coğrafya Öğretmenliği programı mezunu Gülsüm Mol ve fakültemiz üçüncüsü Biyoloji Öğretmenliği programı mezunu Melike Usta’ya başarı belgelerini takdim etti.

M.Ü. Eğitim Bilimleri Enstitüsü ve Fakültemiz Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Başkanı Prof.Dr. Mustafa Uslu’nun yönettiği müzik dinletisi ile mezunlarımız ve konuklarımız keyifli anlar yaşadılar.  2022- 2023 yılı mezuniyet töreni, Psikolojik Danışma ve Rehberlik meslek yemini ve öğretmenlik meslek yemininin ardından kep atma töreni ile sona erdi.

 

2022-2023-mezuniyet-davetiye-foto.jpg (2.29 MB)

2022-2023 Atatürk Eğitim Fakültesi Mezuniyet Davetiyesini İndirme İçin Tıklayınız Pdf (70.84 MB)

HIZLI ERİŞİM