Fakültemizde yeni göreve başlayan Araştırma Görevlileri ile tanışma toplantısı

Fakültemizde yeni göreve başlayan araştırma görevlisi öğretim elemanları ile 9 Mayıs 2024 tarihinde Dekanlık Toplantı salonunda tanışma toplantısı düzenlendi. Toplantıya Dekan Prof. Dr. Seyfi Kenan, Dekan yardımcıları Doç. Dr. Erol Süzük ve Doç. Dr. Özgür K. Doğan ile birlikte Arş. Gör. Anıl Yurdakul, Arş. Gör. Arif Bora Kılıç, Arş. Gör. Aslıhan Doğdu, Arş. Gör. Aykut Özkan, Arş. Gör. Bilge Şahin, Arş. Gör. Cahide Kayış, Arş. Gör. Emine Altun, Arş. Gör. Fatma Sevim, Arş. Gör. Hamit Çalışkan, Arş. Gör. Hatice Esra Cömert, Arş. Gör. Havvanur Akyol Kol, Arş. Gör. Merve Şekerci, Arş. Gör. Merve Yazoğlu Yılmaz, Arş. Gör. Semanur Sancılı, Arş. Gör. Sibel Uyanıkve Arş. Gör. Yusuf Mert Üstün katıldı.

Toplantıda, tüm katılımcılar kendilerini tanıttıktan sonra Dekan Prof. Dr. Seyfi Kenan, hoşgeldiniz konuşması gerçekleştirdi. Konuşmasında genç meslektaşlarına kendi akademik tecrübelerinden örnekler sunan Dekan Prof. Dr. Seyfi Kenan, yeni meslektaşlarına fakültemizin misyonu, vizyonu ve değerlerinden bahsetti ve  "Değerli olanın, bulunduğu ortama değer katan kişi" olduğunu vurgulayarak konuşmasını tamamladı. Toplantı yeni araştırma görevlisi öğretim elemanlarının beklentilerinin dinlenmesi ile sona erdi.