Fakültemizin Dünya Bankası Yöneticilerine Yönelik Eğitim Programı

the-art-slide_1707385107.jpg (224 KB)

Le Meridien Etiler Oteli, İSTANBUL, 15-17 Ocak 2024

Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi, Dünya Bankasının tedarik ve ihale yönetici personeli için özel olarak tasarlanmış "Dünya Bankası Eğitim Sanatı Programı" adlı eğitim programını başarıyla tamamlamıştır. Program, katılımcıların ekipleri için etkili eğitim programları oluşturabilmelerini sağlamak amacıyla tasarlanmış ve Üniversitemiz, özellikle Atatürk Eğitim Fakültesinin değerli öğretim üyeleri tarafından gerçekleştirilmiştir. Eğitim programının tasarımı ve koordinasyonu Prof. Dr. Seyfi Kenan tarafından yürütülmüştür.

Eğitim oturumları hem bilim hem sanat olarak eğitim, etkili eğitim tasarımı ve yürütülmesi, paydaş katılımı, okul ötesi yaşamda öğrenme, teknoloji destekli eğitim tasarımı ve kapsamlı ölçme ve değerlendirme konularını içermiştir. Eğitim programında Prof. Dr. Seyfi Kenan, Prof. Dr. Sinem Ergun, Prof. Dr. Feral Ogan Bekiroğlu, Doç. Dr. Gökçe Kurt Tiftik ve Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Polat çeşitli dersler vermişlerdir.

Başarılı geçen bu özel eğitim atölyesinde, Dünya Bankasında 20'ye yakın ülkede görev yapan ve yönetici olarak çalışan ihale ekibi yöneticilerine etkili eğitim programları tasarlamaları için gereken güncel bilgi ve beceriler sunulmuştur. Marmara Üniversitesi olarak Dünya Bankası ihale personelinin süregelen mesleki gelişimine katkıda bulunmaktan memnuniyet duyuyoruz.

400px-The-art-of-training.jpg (111 KB)